Glutenfree. Gotowanie i pieczenie
- Wydawnictwo: Esteri
-
Dostępność:
Wysyłka w 24 godziny
- Autor: Christiane Schafer
- Wydawca, rok wydania: Esteri, 2017
- Liczba stron : 192
- Oprawa i wymiary: miękka, 165 x 200 mm
- ISBN: 978-83-65625-77-9
- egz.
- 36,90 zł
Książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle.
Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!
Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.
Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!