Grzyby w naszej kuchni
- Wydawnictwo: PWRiL
-
Dostępność:
Wysyłka w 12 godzin
- Autor: Wanda Woźniak, Marian Gapiński
- Wydawca, rok wydania: PWRiL, 2003
- Liczba stron : 184
- Oprawa i wymiary: miękka, 125 x 195 mm
- ISBN: 83-09-01768-5
- egz.
- 5,00 zł
Grzyby smażone, duszone, zapiekane z mięsem i bez tego dodatku, zupy, sałatki i inne grzybowe frykasy - bardziej lub mniej pracochłonne - mają stałe, zagorzałe grono miłośników kulinarnych doznań i mogą uatrakcyjnić niejedno przyjęcie.
Grzybiarze z niecierpliwością oczekują na jesień - czas grzybobrania.
Co zrobić z koszami pełnymi grzybów?
Jak je przyrządzić, aby zadowolić całą rodzinę?
Co można wyczarować z dostępnych na rynku przez cały rok pieczarek i boczniaków?
Odpowiedzi na te pytania znajdą Czytelnicy w tej książeczce.
Grzyby smażone, duszone, zapiekane z mięsem i bez tego dodatku, zupy, sałatki i inne grzybowe frykasy - bardziej lub mniej pracochłonne - mają stałe, zagorzałe grono miłośników kulinarnych doznań i mogą uatrakcyjnić niejedno przyjęcie.
Co zrobić z koszami pełnymi grzybów?
Jak je przyrządzić, aby zadowolić całą rodzinę?
Co można wyczarować z dostępnych na rynku przez cały rok pieczarek i boczniaków?
Odpowiedzi na te pytania znajdą Czytelnicy w tej książeczce.
Grzyby smażone, duszone, zapiekane z mięsem i bez tego dodatku, zupy, sałatki i inne grzybowe frykasy - bardziej lub mniej pracochłonne - mają stałe, zagorzałe grono miłośników kulinarnych doznań i mogą uatrakcyjnić niejedno przyjęcie.