Ekonomia i prawo w hotelarstwie
- Wydawnictwo: DIFIN
-
Dostępność:
Nakład wyczerpany
- Autor: Kucharczyk Małgorzata, Mitura Elżbieta
- Wydawca, rok wydania: Difin, 2011
- Liczba stron : 248
- Oprawa i wymiary: miękka, 155 x 230 mm
- ISBN: 978-83-7641-115-6
Podręcznik Ekonomia i prawo w hotelarstwie został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
Technikum, szkoła policealna
Podręcznik Ekonomia i prawo w hotelarstwie został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa. Ćwiczenia i zadania o różnym stopniu trudności zawarte w podręczniku pozwalają na dobre zrozumienie i utrwalenie przedstawionych zagadnień oraz praktyczne przyswajanie wiedzy. Wzbudzają ciekawość i zachęcają do poszerzania wiadomości. Podręcznik napisany jest przystępnym językiem. Zawiera wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy oraz słowniczek ważnych terminów. Podręcznik składa się z trzech podstawowych części: ekonomicznej, rachunkowej i prawnej.
Treści zamieszczone w podręczniku uwzględniają stan prawny na 31.08.2009 r.
Tytuł |
Ekonomia i prawo w hotelarstwie |
Autor |
Kucharczyk Małgorzata, Mitura Elżbieta |
Wydawca |
Difin |
Rok wydania |
2011 |
Liczba stron |
248 |
Wymiary |
155 x 230 mm |
Okładka |
Miękka |
ISBN |
978-83-7641-115-6 |
agro_turystyka