Kuchnia dla serca. Zdrowie z roślin
- Wydawnictwo: Publicat
-
Dostępność:
Wysyłka w 24 godziny
- Autor: Robert Zakrzewski, Violetta Domaradzka
- Wydawca, rok wydania: Publicat, 2016
- Liczba stron : 240
- Oprawa i wymiary: miękka, 165 x 245 mm
- ISBN: 978-83-245-2199-9
- egz.
- 37,90 zł
Znajdziesz tu 120 przepisów na dania przygotowane przez pasjonatów diety roślinnej i ultramaratończyków Violettę i Roberta. Wspiera ich zespół naukowy pod przewodnictwem prof. kardiologii Artura Mamcarza.
100 mil na Krecie, oregano na kilogramy i rośliny na talerzu, czyli zdrowe serce.
Jeśli zastanawiasz się, jak połączyć radość jedzenia z dbałością o serce i jak zrealizować postanowienie, aby „zdrowiej żyć“, ta książka jest dla Ciebie. Znajdziesz tu 120 przepisów na dania przygotowane przez pasjonatów diety roślinnej i ultramaratończyków Violettę i Roberta. Wspiera ich zespół naukowy pod przewodnictwem prof. kardiologii Artura Mamcarza.
Dowiedz się więcej o (dobrej) sile nawyków, naucz się skutecznie czytać etykiety i sprawdź, dlaczego warto zrezygnować z soli. Zainspiruj się i działaj już od dziś.