Warzywa źródło witamin
- Wydawnictwo: PWRiL
-
Dostępność:
Wysyłka w 12 godzin
- Autor: Ewa Aszkiewicz
- Wydawca, rok wydania: PWRiL, 2002
- Liczba stron : 200
- Oprawa i wymiary: miękka, 135 x 200 mm
- ISBN: 83-09-01742-1
- egz.
- 6,00 zł
Dieta warzywna odpowiednio dobrana może dostarczyć organizmowi potrzebne ilości witamin, soli mineralnych i błonnika, dzięki czemu będzie on prawidłowo funkcjonował, bez konieczności korzystania z preparatów, nabywanych w aptekach. Jestem przekonana, że jeśli chociaż jedna z zaproponowanych przeze mnie potraw zagości na Waszym stole, to na stałe włączycie je do codziennego menu. Przepisy te są sprawdzone, niektóre z nich nawet przez trzy pokolenia mojej rodziny. Podane są one w tak przystępny sposób, że udadzą się każdej, także niezbyt doświadczonej pani domu.
Życzę by przygotowane potrawy nie tylko smakowały, ale w sposób widoczny poprawiły Wasze zdrowie, samopoczucie i sylwetkę.
Życzę by przygotowane potrawy nie tylko smakowały, ale w sposób widoczny poprawiły Wasze zdrowie, samopoczucie i sylwetkę.
Dieta warzywna odpowiednio dobrana może dostarczyć organizmowi potrzebne ilości witamin, soli mineralnych i błonnika, dzięki czemu będzie on prawidłowo funkcjonował, bez konieczności korzystania z preparatów, nabywanych w aptekach. Jestem przekonana, że jeśli chociaż jedna z zaproponowanych przeze mnie potraw zagości na Waszym stole, to na stałe włączycie je do codziennego menu. Przepisy te są sprawdzone, niektóre z nich nawet przez trzy pokolenia mojej rodziny. Podane są one w tak przystępny sposób, że udadzą się każdej, także niezbyt doświadczonej pani domu.
Życzę by przygotowane potrawy nie tylko smakowały, ale w sposób widoczny poprawiły Wasze zdrowie, samopoczucie i sylwetkę.
Życzę by przygotowane potrawy nie tylko smakowały, ale w sposób widoczny poprawiły Wasze zdrowie, samopoczucie i sylwetkę.