Domowy wyrób serów
- Wydawnictwo: RM
-
Dostępność:
Wysyłka w 24 godziny
- Autor: Ricki Carroll
- Wydawca, rok wydania: RM, 2020, wydanie 9 - dodruk
- Liczba stron : 272
- Oprawa i wymiary: miękka, 170 x 240 mm
- ISBN: 978-83-8151-845-1
- egz.
- 52,00 zł
Książka zawiera prawie 100 przepisów na sery i 60 przepisów na potrawy z serem w roli głównej. Znajdziesz w niej również wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Prawie 100 przepisów na sery i 60 przepisów na dania z serem w roli głównej
Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia.
Książka zawiera prawie 100 przepisów na sery i 60 przepisów na potrawy z serem w roli głównej. Znajdziesz w niej również wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki.
„W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.” San Francisco Examiner