Rolnictwo część 3. Produkcja zwierzęca. Owce, kozy, konie, drób, pszczoły, króliki
Część III podręcznika do produkcji zwierzęcej obejmuje zagadnienia związane z chowem owiec, kóz, koni, drobiu, pszczół i królików....
Rolnictwo część 2 Produkcja zwierzęca Bydło i trzoda chlewna
Rolnictwo część 2 produkcja zwierzęca obejmuje zagadnienia związane z chowem i hodowlą bydła i trzody chlewnej.
Rolnictwo część 1 Produkcja zwierzęca Wiadomości podstawowe
Podręcznika Rolnictwo część 1 obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt, żywieniem zwierząt i zoohigieną....
Produkcja zwierzęca. Część 3 Owce, kozy, konie, drób, pszczoły i króliki
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik na poziomie technikum i szkoły policealnej. Część trzecia obejmuje zagadnienia związane z chowem owiec, kóz, koni, drobiu pszczół i królików....
Produkcja zwierzęca część 2 Bydło i trzoda chlewna
Część druga podręcznika do produkcji zwierzęcej poświęcona jest zagadnieniom związanym z chowem bydła i trzody chlewnej....
Produkcja zwierzęca część 1 Wiadomości podstawowe
Podręcznik dla uczniów klas technik rolnik. Część piersza podręcznika Produkcja zwieręca obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt oraz ptaków, żywieniem zwierząt i zoohigieną....